Despre ECOFLAME

Lumanarile ECOFLAME  nu sunt lumanari obisnuite. Lumanarile ECOFLAME  sunt lumanari electronice cu dispozitiv led si functioneaza cu baterii.

Lumanarile ECOFLAME  sunt ECOlogice si ECOnomice. Lumanarile ECOFLAME  nu prezinta riscul de incendiu, nu degaja fum si nu polueaza atmosfera cu CO2.

Lumanarile ECOFLAME  sunt ECOlogice  pentru ca nu degaja in atmosfera CO2 rezultat de lumanarile clasice prin fum.

Lumanarile ECOFLAME  sunt ECOnomice deoarece pentru functionare nu trebuie decat sa schimbati bateriile si se pot reutiliza de nenumarate ori… spre deosebire de lumanarile clasice care sunt de unica folosinta!

 

FARA FOC, FARA FUM, FARA MIZERIE!

 

 

Lumanarile electronice ECOFLAME se pot utiliza ca decoratiuni interioare:

ACASA – in sufragerie, bucatarie, dormitor

HoReCa – hoteluri, restaurante, cafele

Cluburi si discoteci

Salon infrumusetare, masaj si SPA

Nunti si evenimente speciale

Sedinte foto / video profesionale

Recuzita teatru / film / opera

….. si multe altele!

 

INLOCUIESTE LUMANARILE CLASICE CU LUMANARILE ELECTRONICE

 

Lumânările parfumate sunt la fel de toxice ca şi ţigările

Deşi creează o atmosferă romantică în timpul cinei sau una relaxantă în timpul unei băi, lumânările parfumate pot dăuna sănătăţii, spun oamenii de ştiinţă.

Cercetătorii de la Universitatea din Carolina de Sud, coordonaţi de dr. Amid Hamidi, spun că unele lumânări parfumate emană un fum la fel de toxic pentru organism ca şi cel de ţigară, informează Daliy Mail.

Potrivit specialiştilor, deoarece lumânările sunt aprinse în camere mici şi neaerisite, precum băile, chimicalele împrăştiate în încăpere rămân acolo, putând creşte riscul de astm, eczeme şi alte probleme ale pielii.

Lumânările care au la bază ceară de albine sau soia nu prezintă niciun pericol pentru sănătate , menţionează experţii, care spun că lumânările care sunt mult mai ieftine ne afectează grav sănătatea.

Pentru a ajunge la această concluzie, specialiştii americani au ars în laborator mai multe lumânări, observând astfel că printre chimicalele eliberate s-au aflat, în cantităţi mari, substanţe cancerigene sau care determină apariţia atacurilor de astm, cum ar fi benzenul şi toluenul.

Specialiştii spun că nu doar ceara este periculoasă, ci şi parfumurile sintetice şi vopselele folosite pentru a emana parfum, spre deosebire de cele din ceară naturală sau soia care conţin parfumuri naturale şi uleiuri esenţiale. Potrivit experţilor, majoritatea lumânărilor vândute în magazine, inclusiv cele parfumate, sunt făcute din parafină transparentă, un produs secundar al petrolului.

Cercetătorii spun că aceste obiecte nu ne pun sănătatea în pericol numai atunci când ele ard, ci şi după ce sunt stinse. Odată ce o lumânare a fost aprinsă, particulele arse pot rămâne în aer timp de câteva ore. Uneori, funinginea emanată de lumânări poate conţine zinc, cositor, plumb şi cadmiu, substanţe dăunătoare organismului.

“Uzul ocazional al lumânărilor din parafină transparentă nu afectează sănătatea, dacă însă aprindem mai multe lumânări zilnic, pentru perioade îndelungate, în baie sau în încăperi neaerisite, fumul emanat de acestea ar putea provoca boli grave”, afirmă cercetătorul Amid Hamidi.

În plus, un studiu anterior realizat în Olanda a scos la iveală faptul că în interiorul unei biserici în care lumânările au ars de 9 ore sunt de 10 ori mai mulţi radicali liberi decât în imediata vecinătate a unei autostrăzi.

SURSA: ZIARUL GANDUL

Pentru mai multe informatii despre produse si programele de distributie / parteneriat nu ezitati sa ne contactati:

E-mail: contact@lumanare-electronica.ro

Infoline ECOFLAME : 0722.579.023

Adresa: Str. Ivan Anghelache nr.6, Sector 5, Bucuresti – Romania